Det här är mina två senaste alster. Ser ni någon gemensam nämnare? ;)

Den gröna pyjamasen i storlek 74 är till en liten Frans som växer så det knakar. Den ska få bruna ringtryckknappar också, i övrigt är det samma modell som elefantpyjamasen.

Muffinsbodyn i storlek 62 ska kompletteras  med ett par bruna muddbyxor och skickas som överraskning och tack för lånet av Dr Brown-nappflaskor till en nätbekanting som väntar smått i november. Hon skickade på helt eget initiativ över flaskor och en kofta när jag rådvill undrade vilka flaskor som var bäst i en Facebookgrupp vi båda är med i när Viggo var nyfödd och amningen inte funkade. Så himla rart, så det vill jag gärna återgälda.

I övrigt ligger det mesta syendet på is just nu. Jag har skolat in liten på förskolan och precis börjat jobba själv, så just nu räcker inte orken och tiden till riktigt. Men snart åker vi till Mallorca på en veckas semester och då hoppas jag att jag ska ha vilat upp mig för att komma igång igen. Har en beställning som väntar på en liten som ska födas i oktober och det ska bli så roligt! Om du undrar varför det är lite tyst på bloggen så vet du anledningen nu. Snart tillbaka igen!

Share Button