Så blev det ju plötsligt jättevarmt, och små bäbisar ska inte exponeras för solen. Nu vet jag inte om en 10-månaders räknas som liten bäbis längre, men han är helt klart känslig för solen så det är solskyddsfaktor med 50 spf, kläder och skugga som gäller.

Vad tar man då på en krabat som vill klänga, krypa, försöka gå och inte stanna i skuggan? Jag fick snabbsy ett par haremsbyxor som sitter luftigt, och hade ett jättefint tunt jerseytyg som jag köpte på symässan. Det passade perfekt för ändamålet, även om muddar kanske inte är det bästa – men jag hade ingen resår hemma. Så jag gjorde muddarna lite mindre än jag brukar.

haremsbyxa-2

Tyvärr minns jag inte leverantören av varken ekomuddtyget som var en dröm att sy i, eller mustaschtyget. Det grämer mig. Men jag lär ju gå på symässan igen, då får jag vara noggrannare. Kul hur som helst att tyget kom till användning!

haremsbyxa-3

En liten i full fart, inte så lätt att fota. Passformen syns inte heller i och med den stora tygblöjan under.

Share Button