Jag var för inte alls så länge sen på en weekend i Köpenhamn, och eftersom jag nu har blivit sybiten ville jag kolla om jag inte kunde hitta lite tyger och sybehör att ta med hem. Jag hittade en bra länk på Sysidan, men den var tyvärr för gammal skulle det visa sig – den butiken jag helst av allt ville besöka fanns inte längre kvar. Besökte istället Stof2000, men det var ungefär som Stoff & Stil och hade inget intressant att erbjuda.

Det var lite synd, men så kan det gå. Däremot finns tanken kvar att kolla upp innan  jag åker någonstans nästa gång om det finns intressanta tyg- och sybehörsbutiker. Nästa resa går till Mallorca i september, så det tål att googlas lite.

Hittade en himla bra köpa tyg på resan-guide hos Make it your own, men Mallis fanns inte med där. Däremot en massa andra bra ställen att resa till. Det får bli ett tips och ett bokmärke!

Share Button